lauantai 9. helmikuuta 2008

Osa 2 - Lemmen Viemää

Toinen osa uunista ulos! Tässä osassa on runsaasti enemmän kuvia kuin aiemmassa (18), tosin tämä ainakin omasta mielestäni on hiukkasen omituinen... Tässä olen myös yrittänyt käyttää tavallista vähemmän hymiöitä. :3

Miinan rahatilanne ei ollut kovin hyvänlaatuinen, joten ehkä tästä ei ole hyväksi naiseksi jatkamaan luolamiesten arvokasta sukua.

Tosin, ehkä Miinalla olisi ollut isompi AÖ kuin tällä omalaatuisten nukkujien vuotuisen kisailun moninkertaisella voittajalla...

Koskapa Miina ei kelvannut, päätti Joel tilata kiinalaista ruokaa tämän kauniin yksityisyrittäjä-naisen menestyvästä ja arvostetusta ravintolasta, vaimoke-ehdokkaan toivossa tietenkin. Janina's Chinese, kuinka omaperäinen nimi. :3

Tämä kaunokainen kyllä taitaa viedä voiton! Nam, mitkä perijät <333>"Naiset ei tykkää hajusta." totesi Joel ja osti huipputyylikkään markkinahitin, puisen kylpyammeen! -> Ämpärillä lavuaarista vettä vaan lappaamaan..

Ja sitten taas kiinalaisruokanaista liehittelemään.. Doriksen kanssa ei sujunut kovin hyvin, kumpikaan ei pitänyt toisistaan. Ei kyllä nämäkään kaksi kovin hyvin toimeen tule, mutta mitäs siitä. 8) (Joelia kyllä taitaa kyllä ainakin joku (x2) osa Janinassa kiinnostaa)

Ei rahaa ilman työtä, niin sitä kerrotaan. Ainakin Dinervillen tuppukylässä. Mistähän sieltä oikein löytyy paikka jossa työskennellä vartijana? Ei yhteistontteja, ei teitä ulos, ei satamaa, ei lentokenttää... ;o

Vanhat kärttyiset akat kyllä tiedetään... Aina lenkkeilemässä käsi ojossa luullen kantavansa köyhien naapurien lehteä. *huoh* Huomatkaa taas kauniit luonnonkukkulat ja kauriit. <3>Naista havitellaan jälleen kerran. Romanttisen hengailun avasi Doris, puhuen maailman runsaista öljyvahingoista. "On se kamalaa miten maailmaa johtavat tahot antaa tällaista edelleen tapahtua! Onneksi sentään ehkä joskus tulevaisuudessa keksitään varmempi keino siirtää vaarallisia aineita paikasta toiseen... plalalppalpapalalaplpalapplalaplaplaplapa" "...."

Koska Joelia ei pätkääkään kiinnostanut Doriksen hämmentävät puheet öljyvahingoista ja niiden seurauksista yms yms, meni hän suoraan asiaan ja alkoi puhua hempeitään tälle kauniille luonnoihmeelle. "Näin tänään kukkasen ja luulin sitä kauniiksi, kunnes näin sinut." Ei kliseistä ei.

Myrtsin oloinen Joel palasi eräs ilta töistään. Köyhempänä kuin lähtiessään! Minä viisaasti laitoin tämän ukkelin hyökkäämään epäilyttävän naisen kimppuun, joka paljastuikin yhtiön työntekijäksi joka siinä rytäkässä rikkoi kannettavan tietokoneensa. Korvauksia Joel maksoi yli 300 simoleonin edestä. -.-"

Ja sitten tuhlattiin vielä viimeisetkin rahat tuohon hirvittävään vanhukseen, Tuulikki Ottavaiseen. -> Joka sai lähteä saman tien kauniille kunnaille hyppimään.

Ja vähärahaisuuden innostaman Joel pääsi viimein pidemälle jossain suhteessa.

Sitten, talven koittaessa, Janina muutti pieneen Christolin talouteen tuoden mukanaan 5234 simoleonia. Taloa vaan laajentamaan!

Tässä uusi talo sisältäpäin. Sieltä löytyy yhdistetty keittiö ja olohuone, makuuhuone ja pelkäksi vessaksi muutettu alkuperäinen talo.

Ja tässä samainen talo ulkoapäin. Rahat ei riittyänyt laudoittamaan ylempiä seiniä. :3

Talomuutoksen jälkeen muodonmuutoksen koki myös Janina jolle sopii hyvin Joelin rakastamat punaiset hiukset.

Kun nyt talossa on parisänky, piti sitä heti päästä testaamaan. Näinköhän kolmannessa osassa nähdään jo perijäehdokkaita, katsotaan sitä sitten. ;)

Kommenttia? :)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Todella mukavalta legacyltä vaikuttaa. Ja alan seurailla, tottakai. :3
Kävisikö mahdollisesti linkitys?

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitat todella mukavasti, toisinaan vähän sekavasti, mutta hyvät kohdat ovatkin sitten todella hyviä ja nasevia. :> Me likes, mycket praa! Välillä on kiva lueskella tälläisiä lyhyempiä osia, jatka samaan malliin.

ps. pimatsulla on hirveät hiukset, tosi luonnottoman näköiset. myöskään tumma korvaava iho ei ole silmiä hivelevä. [!piilomainontaa!]minunkin legacya saa lueskella[/!piilomainontaa!] ja minut saa linkittää, linkitin sinut.

Coph kirjoitti...

Joo, nuo osan loppupuolella olevat korvaavat on aika kamalia, kokeilin erilaisia korvaavia välillä... Vaihdoin kuitenkin taas alkuperäisiin ja kaikkien ihot on parempia ja kaikki on happy forever <3

Anonyymi kirjoitti...

Linkittelin sut, kun pyysit =) Vastalinkki?

Anonyymi kirjoitti...

tämä on ihana!!!!! <333333333 :) oletkos se, joka kirjoitti lamontejakin??? (taitaa olla hiukan tyhmä kysymys, muttei voi mitään, olen hiukan yksinkertainen! :D)

Coph kirjoitti...

Kiitos, Anonyymi. (:
Ja kyllä, olen sama kirjoittelija joka raapusti myös Lamonteja. :D

Ino kirjoitti...

Onkos tänne tulossa jatkoa? :-->
Linkitin Christolin Jonrealin sukuun :D

Calzone kirjoitti...

Koita rouvalle vaalean ruskeita hiuksia jotka ovat kiinni jollain tavalla ja punertavaa luomiväriä. Sori et neuvon täs:# . Plz jatkoo nopeesti!

Anonyymi kirjoitti...

Jatkoo